Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Live: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


76-70
(Τελικό)
Stat


68-60
(Τελικό)


76-86
(Τελικό)

 

86-84
(Τελικό)


56-73
(Τελικό)


71-73
(Τελικό)


77-76
(Τελικό)


82-69
(Τελικό)

8 σχόλια:

  1. Αφου ο ΚΑΟΔ περασε και μεσα απο την "φλεγομενη" Κατερινη (καρφιτσα δεν επεφτε σημερα για αλλη μια φορα), πιστευω εχει αναιβει ηδη Α1. Πολυ καλη ομαδα...αξιζει να αναιβει.Πιστευω ηταν η μονη ομαδα που μπορουσε να αλωσει την εδρα μας...Δεν πειραζει Πιερικαρα, 40 λεπτα σημερα "στον αερα" ακομα και οταν το παιχνιδι ειχε κριθει...Δεν ξενερωνουμε ποτε...Ξαναγυρναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν μπορω να καταλαβω την σκοπιμη ανοχη που δειχνουν οι δαιτητες. Χτες στην Καισαριανη ο προπονητης της Νηαρ Ηστ κυριολεκτικα επι δυο λεπτα εριχνε χριστους και παναγιες στο εναν απο τους διαιτητες. Ακουγοτανε σε ολο το γηπεδο αλλα ο διαιτητης εκανε τον αδιαφορο. Συνεχισε στο ιδιο βιολι ολο το ματς και την εβγαλε καθαρη στο τελος. Ακομα σφυριξαν αδιαφορα οταν και ο παγκος τους μπηκε μεσα σε καποια στιγμη. Επισης αρνητικο γεγονος ειναι το πως αφηνουν οι διοικουντες και η αστυνομια καμια δεκαρια ατομα να βριζουν ολη την ωρα τους παικτες απο τα δυο μετρα. Κατα τ'αλλα,απο τη μια το ζεστο χερι του Κουπιδη απο την αλλη καποιες βεβιασμενες ενεργειες στο τελος του Κακλαμανου, εκριναν το παιχνιδι στα σημεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POIOS PIERIKOS/ARCHELAOS RE PAIDIA?TON EUNNOISE TO EUKOLO PROGRAMMA TIS ARXIS KAI TA 5 ENTOS EDRAS MATS!DEN EXEI DEIXEI TIPOTA APOLITWS!EKTOS EDRAS DE MPOREI NA STAURWSEI NIKH KAI ENTOS TA DUO MATS TA PIRE STI PARATASI!!!EXEI KALO ULIKO ALLA PAIZEI TRAGIKO BASKET!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τολης Χατζηγιαννακος εβριζε???? δεν νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γιλεκο μπουφαν γυρω στα 55 καραφλιτσα με ασπρα μαλλια...ποιος ηταν αυτος ο προεδρος λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με καραφλιτσα γυρω στα 55 δεν ειναι σιγουρα ο προπονητης της νηαρ που ειναι ο Χατζηγιαννακος....ψαξου φιλε καπου κανεις λαθος και συκοφαντης εναν εντιμο αθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρωτα εσυ που ξερεις εκει μεσα να σου πουνε ποιος ειναι αυτος. Φαντασου δηλαδη για εναν που πηγαινει πρωτη φορα εκει χανει την μπαλα για το ποιος δινει οδηγιες απο τον παγκο. Με συγχωρεις δηλαδη ο χατζηγιαννακος επιτρεπεται να ηταν πιο ηρεμος απο αυτον δεν ξερουμε πως τον λενε; που εκοβε βολτες στην γραμμη και φωναζε ολη την ωρα στους παικτες; μη σου πω οτι μεχρι και στα ταιμ αουτ αυτος εδινε οδηγιες. Φιλε μου λες να επαθα σχιζοφρενεια μεσα στο γηπεδο και να εβλεπα αλλα πραματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή